Det är 95% större chans att du lyckas!

An idiot with a plan can be more successful than a genius without a plan.

Vikten av att ha en nedskriven plan kan inte göras tydligare. En dröm som är nedskriven är ett mål, och en nedskriven plan kommer göra att din dröm (mål) blir förverkligad. Väldigt många har säkert ett mål med vad man vill uppnå med livet, eller vid en viss ålder. Man kanske vill kunna gå i pension när man är 50. Man kanske har ett nyårslöfte att man ska gå ner 10kg. Eller att man ska börja träna. Det finns en anledning till att majoriteten av alla nyårslöften bryts redan i januari – det finns ingen nedskriven plan för hur personen ska lyckas!

Jag hör personer var och varannan dag som uttalar en dröm eller en målsättning. Har du den nedskriven? -NEJ. Varför inte? -MÅSTE MAN DET… Nej det måste man inte, bara om man vill nå den. -MEN DET ÄR JU JOBBIGT ATT SKRIVA NER DEN. Ja, kanske det, men är det inte jobbigare att gång på gång misslyckas med det man vill uppnå?

Det gjordes en studie på en av dem mest prestigefyllda skolorna i USA. Alla som går där är väldigt drivna och har målsättningen att bli framgångsrika. Och det blir säkert väldigt många av dem. I studien frågades studenterna om dem hade en målsättning. I stort sett alla sa ja, och hade någon form av plan att nå sitt mål. 5% hade en plan nedskriven, med delmål, och en väg att nå slutmålet. En plan som man hela tiden kan stämma av för att se att man är på rätt väg. 25 år senare visade det sig att dem 5% som hade en plan nedskriven, tjänade mer än övriga 95% gjorde TILLSAMMANS!

Vill du bli framgångsrik, eller bara hålla ditt nyårslöfte. Skriv ner en plan för hur du ska lyckas!

Publicerad av tobiasrosendahl

Från Golfproffs Till Entreprenör. Ser möjligheter där andra ser hinder. Bygger aktivt en passiv inkomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: