Disciplinera dig själv!

Att ha goda vanor och självdisciplin är något som kommer naturligt för alla framgångsrika företagare och idrottare. Dem gör det som måste göras för att målsättningen ska nås. Om det handlar om att gå upp en timme tidigare, eller skita i att se reprisen av Rederiet för 7:e gången och i stället göra det som tar dig vidare, spelar ingen roll. En framgångsrik person har för vana att göra det som den måste, även dem gångerna som det kanske inte är speciellt roligt.

Om man sen gör det till en vana så kommer det att kännas helt naturligt. Alla har inte drivet, och vissa kanske bara har det lite då och då. Har man inte drivet, så kan man ändå vara disciplinerad. Det finns olika verktyg man kan använda för det. Så att man får gjort det som måste göras för att nå målet. Dem som vill ha hjälp med detta är självklart välkomna att höra av sig. Som en vän gjorde tidigare i veckan. Hon ska ta sig till SM och frågade om jag kunde hjälpa henne. Det tyckte jag var grymt roligt! 🙂

I ett av mina pågående projekt har jag fått lära mig väldigt mycket om människor, och även mig själv. Framför allt att jag inte är som alla andra. Det finns väldigt många som säger att dem vill uppnå samma som jag har gjort, och samma som jag jobbar mot. Men väldigt få är beredda att göra det som krävs. I en bok som jag läser just nu, som heter ”Pay The F**king Price” tycker jag att författaren sätter fingret på just detta. Han delar upp oss i två grupper; ”Dreamers” och ”Leaders.” En stor skillnad mellan dessa är självdisciplin och motivation. Alla pratar om att dem vill uppnå vissa saker i livet, men väldigt få gör något för att faktiskt nå dit. På utsidan ser man kanske ingen skillnad, men i slutändan kommer det till en sak:

”Vad gör du när ingen tittar på?”

Publicerad av tobiasrosendahl

Från Golfproffs Till Entreprenör. Ser möjligheter där andra ser hinder. Bygger aktivt en passiv inkomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: