3 enkla sätt att få mer tid till det du vill!

Varför har jag inte skrivit på ett tag nu om jag vet 3 sätt att få mer tid till det jag vill? Att skriva ner mina tankar är något jag vill. Men jag vill inte att det ska handla om mig, utan om dig som läsare. Det är du som är viktigast, inte jag, även om jag kanske inte känner dig. Men det är du som läser detta, för att du vill få ut något av det. Kanske några tips, idéer, eller egna tankar som du känner igen dig vid.

Senaste månaden har jag jobbat extremt mycket. Därför kom jag att tänka på på just detta, vad jag gör för att få mer tid till det jag vill. Själv ser jag det på längre sikt. Just nu jobbar jag på något som gör att jag kommer att få all tid i världen om några år. Jag älskar att jobba, men gör det hellre på mina egna villkor. Jag tror att många tänker den tanken, men ännu fler är rädda för att ens tänka det. Livet som anställd, säkerheten, att veta varje dag vad man ska göra, livet går på autopilot, man vaknar upp när man är 55 och funderar på vart livet har tagit vägen. Om man inte är inne i den snurran, vad gör man då? Hur tjänar man pengar om man inte är anställd. Över 95% av befolkningen har inget bra svar på den frågan. Skriv gärna hur dina egna tankar går 🙂

3 sätt att få mer tid till det man vill var utlovat, så det ska du få här.

  1. Gå upp en timme tidigare (jag går själv upp klockan 5 och får som mest gjort direkt på morgonen).
  2. Skippa reprisen på Rederiet på kvällen, du har ändå sett det sjuttioelva gånger redan.
  3. Planera din dag i en kalender så kommer du att hitta tid lite här och där. Jag lovat ett det blir många timmar på en vecka.

Tid är den viktigaste tillgången vi har. Varför då? För att den är begränsad. Vi får bara mindre och mindre av det för varje dag som går. Så vad gör du med din tid? Och vad gör du för att få mer tid till det du vill?

Anledningen till att jag har jobbat så mycket sista tiden är att jag och några till startade ett projekt för lite drygt en månad sedan. Där finns egentligen inga begränsningar på hur stort det kan bli. Men allt detta startade för lite drygt ett år sedan, när jag tog ett beslut att säga JA till ett annat projekt. Efter det har nya dörrar öppnats, nya idéer har dykt upp i skallen, nya projekt har skrivits upp på min lista och framtiden ska bli extremt rolig!

Tänk på alla som går runt och säger nej, som inte är öppna för nya idéer, som är instängda i sin egen lilla snurra. Det kan inte vara ett roligt liv. Stackare… Sen behöver man inte vara som Jim Carrey i ”Yes Man.” Men vad är livet om man inte vågar lite ibland? Autopilot?

Så vad använder du din tid till??

Publicerad av tobiasrosendahl

Från Golfproffs Till Entreprenör. Ser möjligheter där andra ser hinder. Bygger aktivt en passiv inkomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: