It takes COURAGE!!

Jag såg en video för ett par dagar sedan som jag var tvungen att dela med mig av. Du kanske redan har sett den genom min delning i sociala medier. Om du också blir taggad när du ser den så har vi nog samma trigger points. Kanske den väcker något inom dig, en glöd som nästan har slocknat, eller ger dig inspiration att ta tag något som du har skjutit upp väldigt länge.

Den här typen av filmer är fantastiska redskap för att skapa motivation och energi. Den ger ungefär samma känsla som när jag såg Tony Robbins live i somras. Det är inte många som känner till Tony, men han har coachat allt från presidenter till Washington Capitols.

Motivation måste komma inifrån. Finns inte motivationen någonstans så reagerar man inte på den här typen av videos. Det som är bra är att man kan relatera den till precis vad som helst. Det spelar ingen roll om du sysslar med idrott, är ledare för en stor organisation, försöker att kämpa dig till en chefsposition i ett företag, eller försöker att bygga upp en egen verksamhet som jag själv.

Det kräver mod att göra något som alla andra inte gör. Om du gör samma som alla andra, då kan du förvänta dig samma mediokra liv som alla andra har. Inget fel med det. Men jag hör hela tiden folk som gnäller på att de har för lite pengar, jobba för mycket, inte har tillräckligt med tid till sina barn eller sina intressen, eller bara försöker kämpa sig igenom veckan till nästa helg. I mina öron låter inte det som ett roligt liv. Men ändå är det väldigt få som har modet att ta klivet ut ur det. Jag skriver ofta att jag inte är och tänker som alla andra, så för mig är det lite av en gåta.

Så om du som läser detta är fast i något som du inte trivs med, men inte gör något för att förändra din situation så får du väldigt gärna skriva till mig. Det hade varit intressant att förstå det bättre. Utöver ekonomi och idrott så är ju psykologi ett stort intresse. Så dela gärna med dig. 🙂

Nu delar jag med mig av veckans, kanske månadens, bästa video. Höj volymen och ta in känslan!!!

Publicerad av tobiasrosendahl

Från Golfproffs Till Entreprenör. Ser möjligheter där andra ser hinder. Bygger aktivt en passiv inkomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: