September resultat!

Månaden fortsatte som augusti med mycket jobb. Tradingen har rullat på som vanligt. Som jag har skrivit innan så är fördelen med automatiserad trading att man har en andra inkomst samtidigt som man jobbar i sin vanliga anställning.

Den här månaden har jag faktiskt tjänat mer på tradingen än på min anställning, trots att Forex-tradingen som befarat har gått lite sämre (pga ett par dåliga trades och märkliga aktioner längs vägen). Men jag har fortsatt förtroende för systemet.

Börsen har fortsatt utveckla sig i rätt riktning. Jag vill åter igen understryka vikten av att hela tiden läsa och utbilda sig själv för att få en bättre förståelse för orsak och verkan.

För Forex-tradingen slutade resultatet på -4,27%. Även oktober och kanske november räknar jag med lite sämre resultat är tidigare. Förhoppningsvis är systemet i början på nästa år tillbaka till samma fina nivå som det var under våren och sommaren, när det tagit sig ur alla negativa trades.

Råvarutradingen var för september 17.560$ plus (se bild nedan). Mot den initiala insättningen är det drygt 26% plus för månaden.

För portföljen på Avanza var det ett plus på 2,88% för september månad. Det är något sämre än OMXS30 som låg på 3,57%. Ser man på en lite längre period (3 mån) så är det dock något bättre avkastning än OMXS30, med 15,03% mot 9,91%.

Publicerad av tobiasrosendahl

Från Golfproffs Till Entreprenör. Ser möjligheter där andra ser hinder. Bygger aktivt en passiv inkomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: