Oktober resultat!

Med oro på börsen inför kommande presidentval i USA och ovissheten kring en andra corona-våg med eventuell ”lock down” av delar av samhället bör det komma fina möjligheter på börsen närmsta månaderna. Vi har redan sett ett tapp på 5-10% på de flesta stora börser under oktober. Nu återstår det att se om det blir en repris på mars eller inte. Då hoppas jag att ni har lärt er av tidigare händelser och har lite i ladan att gå in med.

Den automatiska tradingen på Forex-marknaden ligger kvar i en besvärlig situation och kommer nog behöva några månader på sig att ta sig ut, beroende på hur marknaden utvecklas. Resultatet för oktober blev -2,55%, vilket var väntat. Jag förväntar mig att kommande månader kommer vara liknande fram tills EA:n tagit sig ur situationen. Jag funderar på att eventuellt starta upp en ny EA (robot) parallellt med den jag kör just nu.

Råvaru-tradingen fortsätter att leverera stabil avkastning. Resultatet för oktober blev +11,81%.

Börsen har som många har märkt varit väldigt svängig och i en nedåtgående trend, framför allt under andra halvan av månaden. Min egen portfölj gjorde -4,01% vilket kan jämföras med Stockholmsbörsens OMXS30 som gjorde -6,14% under samma period.

Totalt sett en okej månad med utrymme för förbättring. Själv står jag redo att köpa på mig lite fina bolag om marknaden skulle fortsätta ner.

Publicerad av tobiasrosendahl

Från Golfproffs Till Entreprenör. Ser möjligheter där andra ser hinder. Bygger aktivt en passiv inkomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: