Utbilda

Att utbilda dig själv är alltid en bra investering. Nedan får du lite tips på bra litteratur, poddar, filmer med mera som kommer att ge dig en annan syn på många saker i livet. Första steget mot att skapa förändring är att se saker från an annan synvinkel. Att vara öppen för vad framgångsrika entreprenörer därför har valt att dela med sig av är en utmärkt start på din egen resa.

Rich dad poor dad

Robert T. Kiyosaki

Detta är den första boken jag rekommenderar alla att läsa. För de flesta är det en ögonöppnare och ”Aha-upplevelse.” Många undrar efter att de har läst den varför man inte lär ut mer av detta till ungdomar i skolan. Du får bland annat lära dig om cashflow, assets och liabilities.

Think and grow rich

Napoleon Hill

Hur tänker och agerar historiens mest framgångsrika entreprenörer? Napoleon Hill har samlat undersökning från några av det tidiga 1900-talets företagare som till idag har blivit imperium. Vilka egenskaper har gjort att de har lyckats?

Framgångsboken

Alexander Pärleros

Alexander Pärleros driver den populära Framgångspodden, där han intervjuar flera av Sveriges och världens mest framgångsrika personer. I den här boken berättar han om sin resa mot ett framgångsrikt liv och delar med sig av sina bästa tips och verktyg: Hur kan vi använda visualisering som framgångsfaktor? Hur optimerar vi vår tid, sätter mål och förhandlar? Hur stärker vi vår självkänsla och hur kan vi hantera motgångar?


Har du ett eget tips på läsvärd bok, pod eller film?


%d bloggare gillar detta: